0
Favoriter
0
Varukorg
Meny

Köpvillkor

Dessa köpvillkor är tillämpliga ifall svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med dessa köpvillkor.


 

Företaget

Keller-Sports.se - är en del av WeSports Online AB, organisationsnr: 559437-3887.
Adress: Hans Michelsensgatan 9, 211 20 Malmö, Sverige
E-post: kundservice@keller-sports.se
Vi innehar F-skattebevis.


 

Fraktkostnad

För aktuell fraktkostnad se kassan.


 

Betalningsavgifter

För betalsätten faktura 14 dagar, kortbetalning och förskottsbetalning tillkommer inga kostnader.
För betalsätten faktura (mer än 14 dagar), leasing och delbetalning tillkommer dock vissa kostnader som t ex aviavgift och uppläggningsavgift.


 

Betalning

Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Bank AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar (välj i så fall kortbetalning eller något annat förskottsbetalningsalternativ). Samtliga fakturor är av Keller-sports.se överlåtna till Svea Bank AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. För ytterligare information gällande fakturaalternativet i Svea Checkout läs vidare här 
https://cdn.svea.com/webpay/sv-SE/SE_Checkout_villkor.pdf

Delbetalning

Svea Bank AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal som innebär att ni som privatperson kan dela upp betalningen på upp till 120 månader. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. 
För ytterligare information gällande delbetalningsalternativet i Svea Checkout läs vidare här https://cdn.svea.com/webpay/sv-SE/SE_Checkout_villkor.pdf
Tillkommande kostnader vid Delbetalningsköp:
Vid köp på delbetalning tillkommer vissa kostnader beroende på vilket delbetalningsalternativ som väljs. Se därför alltid kassan vid utcheckning för kompletta villkor.

Kortbetalning

Tillåtna kort på Keller-Sports.se är VISA och MasterCard. Inga extra kostnader tillkommer. Vid betalningen anges kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden som står angiven på baksidan på kortet. Keller-Sports.se använder 3D-secure, som är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och MasterCard. Betalningen sker i Svea Checkout som är PCI-certifierad samt följer internationella säkerhetsstandarder. All information som skickas är krypterad, vilket gör att obehörig inte kan få tillgång till känslig data gällande er kortbetalning.
För smidig och säker hantering av kostnader som kan tillkomma i efterhand (exempelvis tillval som ni önskar i efterhand) lagras dina kortuppgifter för detta ändamål. Keller-Sports.se har inte tillgång till kortuppgifterna utan dessa hanteras till fullo av Svea Bank AB. Orderns totala belopp reserveras direkt på ditt konto men beloppet dras först vid leverans av ordern.
För ytterligare information gällande kortbetalningsalternativet i Svea Checkout läs vidare här https://cdn.svea.com/webpay/sv-SE/SE_Checkout_villkor.pdf

Förskottsbetalning

Totalsumman sätts in på bankgironummer 197-1779. Då pengarna är oss tillhanda skickas ordern omgående. Observera att bankernas hantering kan innebära ett par bankdagars fördröjning från betalningstillfället.


 

Leveranser

Leveransvillkor

Leverans sker från vårt eller våra leverantörers lager till en av dig angiven leveransadress. Produkten levereras fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Våra leverantörer förbehåller sig rätten att välja speditör för samtliga leveranser. Det är på köparens ansvar att säkerställa att leveransadressen som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt. Det är också köparens ansvar att vara nåbar i samband med leverans. Risken för varan övergår på köparen efter mottagandet.
Köparen ansvarar för att undersöka förpackningen tillsammans med transportören och att rapportera eventuella synliga skador på fraktsedeln.

Leveranstider

På webbplatsen anges våra preliminära leveranstider. För mer precisa leveranstider för respektive produkt ber vi dig kontakta oss via e-post kundservice@keller-sports.se.

Transportskador

Köparen ansvarar för att undersöka förpackningen tillsammans med transportören och att rapportera eventuella synliga skador direkt på fraktsedeln innan speditör lämnar platsen.
Leveranshinder
Vid leveranshinder som beror på att du som kund lämnat felaktiga uppgifter om leveransadress, eller kontaktuppgifter som t ex e-postadress eller mobilnummer för avisering debiteras du en avgift. Var därför noga med att kontrollera att alla uppgifter stämmer innan du genomför ditt köp. Mottagaren måste också kunna legitimera sig vid paketutlämning.
Om du bokar in en leverans med något av våra fraktbolag men blir förhindrad att ta emot godset måste detta snarast meddelas fraktbolaget så att de kan boka om leveransen. Om du inte meddelar dem, eller om de på annat sätt blir förhindrade att utföra leveransen (exempelvis att du inte öppnar när de ringer på dörren) kommer du att debiteras en avgift för leveranshinder. Avgiften är motsvarande fraktbolagets taxa.

Outlöst gods

Försändelsen ligger hos postombudet i 7 kalenderdagar innan den returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera 250 kr i avgift för outlöst gods/ej uthämtade paket. Observera att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt våra anvisningar.

Lagerhyra

För leveranser där du som kund har beställt hemleverans debiteras du en lagerhyra från och med sjunde dagen från godset ankommit slutterminalen. Var därför skyndsam med att svara på aviseringen och ta emot godset. Hyran är motsvarande fraktbolagets taxa.
Observera att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först ta emot paketet och därefter returnera enligt våra anvisningar.


 

Företagsbeställningar

Tvist mellan två eller flera företag avgörs som regel i domstol.
Köplagen gäller för beställningar av företag. Köplagen är dispositiv vilket medför att inblandade företag kan avtala andra överenskommelser än vad köplagen föreskriver.


 

Öppet köp/returer

Du har full bytes- eller returrätt inom 14 dagar efter att du har mottagit varan. Vill du ångra ditt köp ombeds du kontakta oss via e-post till kundservice@keller-sports.se.
Du har som konsument rätt att undersöka varan för att se dess funktion och egenskaper. Du kan därför ta ur kläderna eller skorna ur sin förpackning och prova dem försiktigt på. På samma sätt kan du t ex känna på ett racket och svinga lite med det. Men vi anser inte att du behöver testa varan genom att utöva din sport. Tänk på att vid en retur kommer varan att säljas vidare till en annan kund och denna ska uppfatta varan som ny och oanvänd.
Om du ändå väljer att använda en vara på ett sätt som inte är nödvändigt för att kunna undersöka varan har vi som säljare rätt till en skälig värdeminskning enligt lagen om distansavtal. Beroende på produkt kan värdeminskningen vara betydande i de fall då den bedöms vara returnerad i använt skick.

Returfrakt

Vid köp under 599 kr är returfrakten 59 kr.
Vid köp över 599 kr är returfrakten 19 kr.
Returnerade varor måste vara oanvända och i originalemballage för att full återbetalning ska ske. Är varan monterad/brukad görs ett prisavdrag om 20% vid återbetalningen.
Öppet köp gäller ej på reservdelar, racketar uppsträngade enligt specifika önskemål och specialbeställda varor.

Retur av vara

Om du önskar returnera vara som köpts via Keller-sports.se, ombeds du använda bifogad retursedel som skickats ut tillsammans med varan. Om retursedel har förkommit eller inte finns med i samband med utskicket ombeds du kontakta kundservice@keller-sports.se för erhållande av retursedel för köpt vara.


 

Reklamation

Privatpersoner

Önskemål om reklamation skall delges oss inom skälig tid från då felet upptäckts. Är garantitiden utgången är det köparens ansvar att påvisa att felet redan fanns vid leveranstillfället. Konsumentköplagen samt andra tillämpliga lagar ger dig som kund viktiga rättigheter som en treårig reklamationsrätt mot ursprungliga fel på varan.
För mer information se http://www.konsumentverket.se/

Företag

Önskemål om reklamation skall delges oss inom skälig tid från då felet upptäckts. Är garantitiden utgången är det köparens ansvar att påvisa att felet redan fanns vid leveranstillfället.
Köplagen och övriga tillämpliga lagar ger dig som näringsidkare vissa rättigheter, normalt 2 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel på varan.
Vid eventuell tvist så följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.


 

Data-, skriv- och tryckfel

Om det förekommer betydande data-, skriv- eller tryckfel från vår sida i webbutiken, annonser eller liknande, vilka överstiger 15 % av det ordinarie försäljningspriset, förbehåller vi oss rätten att ensidigt ändra, ta bort eller avvisa beställningen. Denna rätt gäller även om du som kund redan har mottagit en orderbekräftelse eller liknande. Vidare förbehåller vi oss även rätten att annullera en beställning på grund av force majeure, om vi av oväntade omständigheter, såsom krig, extraordinära naturhändelser, brand, strejk eller pandemier, inte kan uppfylla avtalsvillkoren.
Vi har möjlighet att göra ändringar fram till det att varan har packats på vårt lager. Om varan redan har packats på vårt lager måste du istället utnyttja ångerrätten.


 

Information

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i information samt bild och videomaterial på webbplatsen. Vi kan inte heller garantera att produktbilder och miljöbilder återger en varas exakta utseende samt beskaffenhet.


 

Information om Black Friday, Cyber Monday och Singles Day

Priserna under Black Friday, Cyber Monday och Singles Day gäller endast under dessa dagar. Normala villkor gällande ångerrätt, reklamationsrätt och garantier gäller. Angivna rabatter är redan avdragna. Pga ökade volymer dessa dagar kan leveranstiderna förlängas.


 

Giveaway

I de fall då en giveaway ingår i köpet skickas denna giveaway efter att fakturan är betald. Om varor returneras vilket i efterhand innebär att köpet inte längre är i tillräcklig omfattning för att uppfylla kraven för giveaway skall utdelad giveaway returneras.


 

Garantier

Minst ett års fabriksgaranti, utöver konsumentköplagens 3-åriga reklamationsrätt, lämnas på samtliga produkter i sortimentet om inget annat uttryckligen anges. Garanti gäller ej för fel som orsakats av felaktig användning av produkten.
För företagare gäller endast garanti för artiklar som är avsedda för sådant bruk. Se respektive produktsida för information angående vilken användargrupp produkten är avsedd. Du är givetvis välkommen att kontakta oss via kundservice@keller-sports.se för frågor gällande vilka produkter som är avsedda för att brukas av företag.


 

Personuppgifter

När du använder siten och våra tjänster kommer vi behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.
Vi samlar tillsammans med vår marknadsföringspartner Rule in personuppgifter från dig som kan komma att användas i marknadsföringsändamål.


 

Information om ODR

Läs mer om EUs regler för konsumenttvister och om tvistlösning (ODR) här. https://webgate.ec.europa.eu/odr/


 

Copyright

Innehållet på keller-sports.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt (§ 49 URL).

MAMMUT - Protect your Playground: Tänk noga innan du köper, välj miljövänliga alternativ och vårda dina produkter för att förlänga deras livslängd. Var medveten om att bergen är avgörande för vårt vatten och våra liv.
Solglasögon är ett måste i vårsolen för både UV-skydd och stilfaktor. De skyddar dina ögon från skadlig UV-strålning samtidigt som de ger din outfit en stilfull touch. Så, för ett säkert och coolt utseende i våren, glöm inte dina solglasögon!

MIN VARUKORG(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
TOTALT: 0 kr
TILL KASSAN

FAVORITER(0 artiklar)

Du har ännu inga favoriter
Sverige (SEK)
MENY